Forum.krzanowice.pl
Wrzesień 10, 2010, 13:44:29 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wszystkich Gości zachęcamy do rejestracji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Temat o wszystkim i o niczym  (Przeczytany 324 razy)
baba
Zaawansowany użytkownik

« : Sierpień 02, 2009, 23:08:29 »

Podczytuje to forum aby wyrobic sobie jakies zdanie i przyznam , ze troche gubie sie w tym wszystkim .Chcialabym wiedziec czy na tym forum piszemy tylko o naszych lokalnych sprawach i ogolnie jak np w dziale Polityka.
Jak zauwazylam to niewiele osob sie udziela , moze to wynika z malej roznorodnosci tematow ? Nie chce sie tu wkrecac na sile,ale jak sa ciekawe tematy do rozmowy to moga przyciagnac wiecej osob. Czy tu wogole nie ma kobiet ?  Duży uśmiech
A wracajac do jednego tematu (nie pamietam juz tego watku) to ciekawa jestem do jakiej ''grupy'' zakwalifikowalby mnie pan konzpkt ? Do hadziajow ?  Język Dla ulatwienia dodam,ze moi dziadkowie sa z wioski obok Krzanowic  Mrugnięcie
Gdzies tez wyczytalam propozycje aby usuwac stare posty.To nie jest dobry pomysl bo przeciez tematy i posty tworza ksztalt forum .
Tego posta tez nie wiedzialam gdzie zamiescic , ewentualnie niech Moderator przeniesie .A moze zalozyc cos w stylu Hyde-Parku i tam beda wolne tematy ?
pzdr

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota .....
/A.Einstein/
piotrkubin
Administrator
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #1 : Sierpień 12, 2009, 07:45:46 »

Hyde park jest ;-) Z tego co mi wiadomo jesteś jedyną kobietą na tym forum Smutny przynajmniej jedyną, która się udziela. form to ma raczej za zadanie poruszać lokalne problemy, ale można przecież pogadać o wszystkim.

Z tego co wiem mała ilość osób wynika stąd, że na forum trzeba się zarejestrować i grono ludzi to zniecheca, bo mysla sobie, ze nie beda anonimowi i nie beda mogli krytykowac czego i kogo popadnie.

Kinga
Użytkownik
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2010, 19:07:13 »

Cieszę się BABO że piszesz,kobieca broń jak facici myślą to seksa pli,ale się mylą kobieca siła to mądrośc.
mofos
Zaawansowany użytkownik

Nihil novi sine communi consensu

« Odpowiedz #3 : Marzec 04, 2010, 19:41:18 »

haha ale się uśmiałem... chcesz powiedzieć że my faceci jesteśmy głupsi ?
baba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #4 : Marzec 23, 2010, 22:47:00 »

haha ale się uśmiałem... chcesz powiedzieć że my faceci jesteśmy głupsi ?
Co prawda ja tego nie powiedzialam,ale niezbyt madrych tez znam  Złość
Nie mam na mysli tych z forum oczywiscie  Spoko

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota .....
/A.Einstein/
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.22 sekund z 18 zapytaniami.