Forum.krzanowice.pl
Wrzesień 09, 2010, 01:47:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wszystkich Gości zachęcamy do rejestracji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: Martwe Dusze  (Przeczytany 1091 razy)
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« : Sierpień 16, 2009, 20:19:28 »

No może nie tak jak u Gogola  martwe co uśpione, ale cały czas mnie korci by  w temacie "Sprzedam" wpisać właśnie te tytułowe "Martwe Dusze"! Bo szczerze nie rozumiem sens logowania się tylko po to by być, zaistnieć, po czym zapadać w letarg. Może to wakacje, może później coś ruszy jak ludzie z wypoczynku wrócą do kompów, ale jakoś w to nie wierzę. Drażni mnie mentalność Krzynowików którzy będą obgadywać krzyczeć i pienić się kiedy nikt kto mógłby sensownie na to o co się rzucają odpowiedzieć nie jest w pobliżu. W żaden zaś sposób nie wykorzystują możliwości zadania pytań właściwym osobom czy to na zebraniach Miejskich czy to korzystając z anonimowości tutaj!!!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2009, 23:00:23 wysłane przez Yogi » Zapisane

I umarli milczą do czasu - który za nich przemówi.
baba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #1 : Sierpień 18, 2009, 23:56:38 »

Yogi...ja odpowiem ze swojego punktu widzenia , byc moze,ze sie myle,ale tak to odczuwam.Moja aktywnosc na forum zmalala do ZERA po ostatnim goracym temacie .Owszem,  bede tu zagladac i jak trafie na ciekawy temat to moze i cos napisze .Na dzien dzisiejszy skutecznie odwiedli mnie od tego dwaj zarzadzajacy tu panowie .Sa tu fajni ludzie , ktorzy maja cos do powiedzenia,moze tak jak piszesz cos ruszy po wakacjach.....

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota .....
/A.Einstein/
mentoseba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #2 : Sierpień 19, 2009, 13:33:07 »

A mi się wydaje,że po wakacjach na forum zaglądać będzie jeszcze mniej osób.Oczywiście nikomu tego nie życzę,ale...

;]
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #3 : Sierpień 19, 2009, 20:18:00 »

Ja się nie dałem i nie żałuję. Czasem można subtelnie i używając inteligencji udowodnić komuś swoje racje. Poza tym ludzie czytają i wyrabiają sobie zdanie. Piszcie więc, a wywalą was drzwiami, to wejdźcie oknem. Bo takie nasze prawo by pisać i nie dać się zakrzyczeć! Duży uśmiech

piotrkubin
Administrator
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #4 : Sierpień 20, 2009, 09:21:09 »

Prawda jest taka, że i tak na tym forum udziela do 5 osób od samego początku niezależnie od wszelkiego rodzaju "spięć". I wydaje mi się, że aktywność będzie taka sama jak do tej pory.

mentoseba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #5 : Sierpień 20, 2009, 12:10:05 »

Wydaje mi się ,że nasze forum mogło by zyskać sławę wśród nie tylko mieszkańców gminy Krzanowice,ale i całego powiatu.Kluczem do tego jest dobra reklama,nie tylko na witrynie gminy Krzanowice,ale np.nowiny.pl, naszraciborz.pl raciborz.com.pl.Weźmy np. gdzieś wyczytałem,że reklama w gazecie kosztuje 5 zł,ile ludzi czyta w takiej gazecie reklamy??Jestem pewien,że jeszcze wiele Krzanowickich internautów nie wie o tej stronce,a szkoda,bo zawsze mogło zrobić się ciekawej jakby przybyło nawet 2-3 UDZIELAJĄCYCH się userów.Przykład-baba ,nie wiem skąd dowiedziała się o naszym forum,ale kiedy zarejestrowała się zaraz pojawiły się ciekawe tematy i sporo dyskusji.Myśle,że nawet po jednej takiej reklamie w gazecie przybyło by nam użytkowników.

No,zarządzający panowie,myślę,że wyciągniecie jakieś wnioski i przede wszystkim pomysły,na przynajmniej najbliższy rok.

Pozdrawiam Chichot

;]
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #6 : Sierpień 20, 2009, 20:37:23 »

Prawda jest taka, że i tak na tym forum udziela do 5 osób od samego początku niezależnie od wszelkiego rodzaju "spięć". I wydaje mi się, że aktywność będzie taka sama jak do tej pory.
   Kiedyś słyszałem argumentację pewnego SATANISTY że jest tyle zła na ziemi że zamiast z tym walczyć, powinno się temu poddać!
   Nie wpada chyba moderatorowi stwierdzanie takiego faktu jakby się mówiło że rano wstaje słońce, tym bardziej że jak podejrzewam, przynajmniej cztery z tych wymienionych osób znają się w realu. Powinniście walczyć o takich użytkowników jak Baba. Teraz już za późno. Jednak można się uczyć na błędach i niech to będzie przestrogą na przyszłość!
   Poza tym spięcia są z tymi nowymi więc nie dziwota że poza mną i konzpkt którzy pozostajemy w opozycji jesteście tutaj tylko WY!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2009, 20:41:57 wysłane przez Yogi » Zapisane

mofos
Zaawansowany użytkownik

Nihil novi sine communi consensu

« Odpowiedz #7 : Grudzień 08, 2009, 23:54:14 »

Jakies konszachty za moimi plecami !! Ja już tematy kulinarne zakładam żeby was zachęcić żeby napisac co gotujecie na święta i tak dalej a wy nic !!

Jestem nie mile rozczarowany waszą ignorancja i podejściem do tego wszystkiego tutaj  Język
baba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #8 : Grudzień 09, 2009, 16:48:08 »

Jakies konszachty za moimi plecami !! Ja już tematy kulinarne zakładam żeby was zachęcić żeby napisac co gotujecie na święta i tak dalej a wy nic !!

Jestem nie mile rozczarowany waszą ignorancja i podejściem do tego wszystkiego tutaj  Język
Nie marudz  Mrugnięcie Juz tam cos napisalam  Uśmiech

/A.Einstein/
baba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #9 : Grudzień 15, 2009, 20:47:41 »

Yogi zalozyl temat Martwe Dusze  , a sam gdzies zaginal  Mrugnięcie

/A.Einstein/
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #10 : Luty 26, 2010, 20:44:54 »

Już jestem by nadal wywoływać burze mózgów i wspomagać Ciebie w próbach rozruszania tego Forum  Mrugnięcie

luna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #11 : Marzec 09, 2010, 17:22:19 »

popieram mentoseba iYogi .Jestem nowa ,na forum weszłam przypadkiem.Moderator powinien zachęcać ale nie ma się co dziwić.Pracownik UM publicznie nie będzie szczery,chyba że jest na emeryturze,a w UM dorabia.POzdrawiam wszystkich odważnych.
mofos
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #12 : Marzec 09, 2010, 19:10:55 »

Gdybyś była taka odważna jak my to wiesz. Nie problem kogoś śledzić po numerze IP. Więc się uspokój, napisałaś raptem 4 posty i już oceniasz kto jakim jest. Pokory trochę. Założę się połowę postów na tym forum nie poczytałaś, a za chwile pojedziesz z nami jak z świniami.
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #13 : Marzec 09, 2010, 20:48:06 »

A Ty narwany jesteś Mofos Chichot .

mofos
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #14 : Marzec 09, 2010, 21:40:10 »

Się ciesz że adminem nie jestem  Duży uśmiech. Nie no bo nie lubię jak ktoś ocenia to co piszemy na forum. Piotrek jest osobą która nie boi się pisać co myśli i pomaga nam udzielając odpowiedzi, a pisanie w stylu ze pracownik UM nie będzie szczery idzie mi na nerwy. Byle sklep w którym robisz zakupy i łapiesz okazje i promocje robi Cię w konia na własne życzenie. On też jest Szczery.
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2010, 21:43:44 wysłane przez mofos » Zapisane
Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.213 sekund z 18 zapytaniami.