|
Yogi
|
 |
« : Sierpień 16, 2009, 20:19:28 » |
|
No może nie tak jak u Gogola martwe co uśpione, ale cały czas mnie korci by w temacie "Sprzedam" wpisać właśnie te tytułowe "Martwe Dusze"! Bo szczerze nie rozumiem sens logowania się tylko po to by być, zaistnieć, po czym zapadać w letarg. Może to wakacje, może później coś ruszy jak ludzie z wypoczynku wrócą do kompów, ale jakoś w to nie wierzę. Drażni mnie mentalność Krzynowików którzy będą obgadywać krzyczeć i pienić się kiedy nikt kto mógłby sensownie na to o co się rzucają odpowiedzieć nie jest w pobliżu. W żaden zaś sposób nie wykorzystują możliwości zadania pytań właściwym osobom czy to na zebraniach Miejskich czy to korzystając z anonimowości tutaj!!!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2009, 23:00:23 wysłane przez Yogi »
|
|
I umarli milczą do czasu - który za nich przemówi.
|
|
|
|
baba
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 18, 2009, 23:56:38 » |
|
Yogi...ja odpowiem ze swojego punktu widzenia , byc moze,ze sie myle,ale tak to odczuwam.Moja aktywnosc na forum zmalala do ZERA po ostatnim goracym temacie .Owszem, bede tu zagladac i jak trafie na ciekawy temat to moze i cos napisze .Na dzien dzisiejszy skutecznie odwiedli mnie od tego dwaj zarzadzajacy tu panowie .Sa tu fajni ludzie , ktorzy maja cos do powiedzenia,moze tak jak piszesz cos ruszy po wakacjach.....
|
|
|
|
|
|
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota ..... /A.Einstein/
|
|
|
|
mentoseba
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 19, 2009, 13:33:07 » |
|
A mi się wydaje,że po wakacjach na forum zaglądać będzie jeszcze mniej osób.Oczywiście nikomu tego nie życzę,ale...
|
|
|
|
|
|
;]
|
|
|
|
Yogi
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 19, 2009, 20:18:00 » |
|
Ja się nie dałem i nie żałuję. Czasem można subtelnie i używając inteligencji udowodnić komuś swoje racje. Poza tym ludzie czytają i wyrabiają sobie zdanie. Piszcie więc, a wywalą was drzwiami, to wejdźcie oknem. Bo takie nasze prawo by pisać i nie dać się zakrzyczeć! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piotrkubin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 20, 2009, 09:21:09 » |
|
Prawda jest taka, że i tak na tym forum udziela do 5 osób od samego początku niezależnie od wszelkiego rodzaju "spięć". I wydaje mi się, że aktywność będzie taka sama jak do tej pory.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mentoseba
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 20, 2009, 12:10:05 » |
|
Wydaje mi się ,że nasze forum mogło by zyskać sławę wśród nie tylko mieszkańców gminy Krzanowice,ale i całego powiatu.Kluczem do tego jest dobra reklama,nie tylko na witrynie gminy Krzanowice,ale np.nowiny.pl, naszraciborz.pl raciborz.com.pl.Weźmy np. gdzieś wyczytałem,że reklama w gazecie kosztuje 5 zł,ile ludzi czyta w takiej gazecie reklamy??Jestem pewien,że jeszcze wiele Krzanowickich internautów nie wie o tej stronce,a szkoda,bo zawsze mogło zrobić się ciekawej jakby przybyło nawet 2-3 UDZIELAJĄCYCH się userów.Przykład-baba ,nie wiem skąd dowiedziała się o naszym forum,ale kiedy zarejestrowała się zaraz pojawiły się ciekawe tematy i sporo dyskusji.Myśle,że nawet po jednej takiej reklamie w gazecie przybyło by nam użytkowników. No,zarządzający panowie,myślę,że wyciągniecie jakieś wnioski i przede wszystkim pomysły,na przynajmniej najbliższy rok. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
;]
|
|
|
|
Yogi
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 20, 2009, 20:37:23 » |
|
Prawda jest taka, że i tak na tym forum udziela do 5 osób od samego początku niezależnie od wszelkiego rodzaju "spięć". I wydaje mi się, że aktywność będzie taka sama jak do tej pory.
Kiedyś słyszałem argumentację pewnego SATANISTY że jest tyle zła na ziemi że zamiast z tym walczyć, powinno się temu poddać! Nie wpada chyba moderatorowi stwierdzanie takiego faktu jakby się mówiło że rano wstaje słońce, tym bardziej że jak podejrzewam, przynajmniej cztery z tych wymienionych osób znają się w realu. Powinniście walczyć o takich użytkowników jak Baba. Teraz już za późno. Jednak można się uczyć na błędach i niech to będzie przestrogą na przyszłość! Poza tym spięcia są z tymi nowymi więc nie dziwota że poza mną i konzpkt którzy pozostajemy w opozycji jesteście tutaj tylko WY!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2009, 20:41:57 wysłane przez Yogi »
|
|
|
|
|
mofos
Zaawansowany użytkownik

Nihil novi sine communi consensu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 08, 2009, 23:54:14 » |
|
Jakies konszachty za moimi plecami !! Ja już tematy kulinarne zakładam żeby was zachęcić żeby napisac co gotujecie na święta i tak dalej a wy nic !! Jestem nie mile rozczarowany waszą ignorancja i podejściem do tego wszystkiego tutaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baba
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 09, 2009, 16:48:08 » |
|
Jakies konszachty za moimi plecami !! Ja już tematy kulinarne zakładam żeby was zachęcić żeby napisac co gotujecie na święta i tak dalej a wy nic !! Jestem nie mile rozczarowany waszą ignorancja i podejściem do tego wszystkiego tutaj  Nie marudz  Juz tam cos napisalam 
|
|
|
|
|
|
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota ..... /A.Einstein/
|
|
|
|
baba
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 15, 2009, 20:47:41 » |
|
Yogi zalozyl temat Martwe Dusze , a sam gdzies zaginal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 26, 2010, 20:44:54 » |
|
Już jestem by nadal wywoływać burze mózgów i wspomagać Ciebie w próbach rozruszania tego Forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luna
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 09, 2010, 17:22:19 » |
|
popieram mentoseba iYogi .Jestem nowa ,na forum weszłam przypadkiem.Moderator powinien zachęcać ale nie ma się co dziwić.Pracownik UM publicznie nie będzie szczery,chyba że jest na emeryturze,a w UM dorabia.POzdrawiam wszystkich odważnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofos
Zaawansowany użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 09, 2010, 19:10:55 » |
|
Gdybyś była taka odważna jak my to wiesz. Nie problem kogoś śledzić po numerze IP. Więc się uspokój, napisałaś raptem 4 posty i już oceniasz kto jakim jest. Pokory trochę. Założę się połowę postów na tym forum nie poczytałaś, a za chwile pojedziesz z nami jak z świniami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 09, 2010, 20:48:06 » |
|
A Ty narwany jesteś Mofos  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofos
Zaawansowany użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 09, 2010, 21:40:10 » |
|
Się ciesz że adminem nie jestem  . Nie no bo nie lubię jak ktoś ocenia to co piszemy na forum. Piotrek jest osobą która nie boi się pisać co myśli i pomaga nam udzielając odpowiedzi, a pisanie w stylu ze pracownik UM nie będzie szczery idzie mi na nerwy. Byle sklep w którym robisz zakupy i łapiesz okazje i promocje robi Cię w konia na własne życzenie. On też jest Szczery.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2010, 21:43:44 wysłane przez mofos »
|
|
|
|
|
|