Forum.krzanowice.pl
Wrzesień 09, 2010, 01:14:09 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wszystkich Gości zachęcamy do rejestracji

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3] 4 5
  Drukuj  
Autor Wątek: Opinie o zarządzaniu Gminą Krzanowice przez obecnego burmistrza  (Przeczytany 1181 razy)
baba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #30 : Marzec 05, 2010, 19:25:50 »

Naturalne ze niewazne czy to Prowokator czy PROWOKATORKA. Hej baba a co to to afrodyta jeszcze o takim czyms nie slyszalam Duży uśmiech
Leniwy sie robisz Mrugnięcie Od czego masz Google ? Ale ok,hermafrodytato taki obojniak  Chichot
Ale widze,ze Ty tez'' niepewny'' hahaha, przeczytaj ostatni wyraz w swoich poscie  Język

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota .....
/A.Einstein/
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #31 : Marzec 05, 2010, 20:25:41 »

Tak więc dobrze hermafrodyty i inne "gadziny" Mrugnięcie ja napisałem co myślę, a że nie wiem co i jak można by zrobić lepiej, to nie mogę oskarżać o nic obecnego Burmistrza. Jednak jeżeli macie jakieś propozycje, to jako osoba inteligentna jestem gotów do zrewidowania swojego sposobu myślenia Mrugnięcie

I umarli milczą do czasu - który za nich przemówi.
konzpkt
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #32 : Marzec 05, 2010, 22:14:18 »

no toz wiesz zech to ekstra napisal, na starosc to uz mom skleroza zapomniolch ze je google.Yogi jo tez uwazam ze chlopina jest w pozundku a jak te wiatraki wybudujum to i grosz podatkowy do kasy wpadnie to moze cos chociasz troszka drgnie
mentoseba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #33 : Marzec 06, 2010, 06:49:03 »

konzpkt ,google nie gryzą Duży uśmiech hermafrodyta to osoba ,która ma męskie i żeńskie narządy.Ale i tak mi się wydaje ,że konzpkt nie kapuje ,więc prościej : Hermafrodyta to chłop i baba w jednym ciele.

;]
mofos
Zaawansowany użytkownik

Nihil novi sine communi consensu

« Odpowiedz #34 : Marzec 06, 2010, 11:28:50 »

Jak chcecie pisać o Hermafrodytach, a komuś się jeszcze zachce opisać szczegółowo jak to wygląda to zapraszam do Hyde Parku. Wystarczyło by ze jedna osoba napisała by, że google nie gryzie albo skopiowała opis z wik - ale nie każdy musi napisać swoje.
konzpkt
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #35 : Marzec 06, 2010, 11:43:47 »

dobrze za ktos wogule cos pisze ,i lepiej o dupie maryni niz narzekac na wladze .Ja sam osobiscie mam alergie na wszeljaka wladze a najbardziej na politykow jakichs tam palikotow kaczorow i donaldow
mentoseba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #36 : Marzec 07, 2010, 10:58:38 »

Jak chcecie pisać o Hermafrodytach, a komuś się jeszcze zachce opisać szczegółowo jak to wygląda to zapraszam do Hyde Parku. Wystarczyło by ze jedna osoba napisała by, że google nie gryzie albo skopiowała opis z wik - ale nie każdy musi napisać swoje.

Przeglądałem przedostatnią stronę ,na której był post konzpkta z pytaniem co to jest hermafrodyta ,odruchowo napisałem posta ,ale dopiero po jego umieszczeniu zauważyłem ,że już ktoś tą zagadkę rozwiązał.chciałem usunąć posta ,ale się nie da.

Pzdr

;]
Kinga
Użytkownik
**

« Odpowiedz #37 : Marzec 09, 2010, 18:08:42 »

Dobra wypadam z tego tematu,bo widzę że mało istotne sprawy ,przysłoniły dyskujję na poważny temat.A tak na marginesie to jestem dość atrakcyjną kobietą.PA.......
mofos
Zaawansowany użytkownik

Nihil novi sine communi consensu

« Odpowiedz #38 : Marzec 09, 2010, 19:05:33 »

Ja też jestem "dość" Atrakcyjny szczególnie w słownictwie... Zwalasz na innych że idziesz z tematu, a sama z niego schodzisz pisząc jaka jesteś. Kto chciał coś napisać na temat zarządzania napisał i tyle. To nie jest forum o sprecyzowanej tematyce gdzie wypowiadają się spece - oczywiście każdy z nas może w jakims kierunku może wiedzieć więcej ale nie oczekuj że pod jednym tematem będzie 300 postów.
konzpkt
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #39 : Marzec 22, 2010, 21:20:05 »

Ktos tu napisal ze burmistrz pcha sie do kamery wlasnie ogladalem zdiecia z jakiejs tam imprezy churu cecylia i kto tam byl nie burmistrz tylko Q ...a znowu ta niepoczesana rozczochrana morda patalacha jakiegos zdaje sie ze siedzi ostatno nawet w cyrku  bo sejmem to chyba nazwac nie mozna.Ten to sie caly czas pcha do kamery z ta rozczochrana geba cholera idz do fryziera chlopie no ale za 10 tys trzynastki na fryziera nie stac
mentoseba
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #40 : Marzec 23, 2010, 15:23:06 »

Ja sądze ,że pchanie się przed kamery czy przed lustrzanki wcale nie jest złe. Człowiek ,który we "wsi" sprawuje najwyższą władzę powinien być darzony szacunkiem. A to ,że często jest w gazetach wynika z jego "rządów". Uważam ,że im więcej taki człowiek jest przedmiotem mediów tym lepiej rządzi. Duży uśmiech

Z innej beki -zdaje się ,że to był 2000 post. Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 15:28:18 wysłane przez mentoseba » Zapisane

;]
luna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #41 : Sierpień 05, 2010, 20:35:38 »

Goście,spotkania, darmowe przyjęcia, a gdzie zwykły mieszkaniec?
Yogi
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #42 : Sierpień 09, 2010, 22:40:48 »

Komuś tu brak humoru oraz nie rozumie satyry! Poza tym niezależnie od tego czy zboczyliśmy z tematu czy nie, to jest to forum dyskusyjne które MY tworzymy, a to co pisaliśmy bynajmniej nikogo nie obrażało, tak więc wskazane było ewentualne przesunięcie tych wypowiedzi do Hyde Park! Jak zaczniecie tak usuwać co nie na temat to połowa forum powinna zniknąć, a już na pewno trzy czwarte tego tematu. Protestuję przeciwko nieuzasanionemu usuwaniu wypowiedzi moich i kolegów!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2010, 22:44:26 wysłane przez Yogi » Zapisane

I umarli milczą do czasu - który za nich przemówi.
anetka
Użytkownik
**

« Odpowiedz #43 : Sierpień 10, 2010, 10:56:16 »

A to co piszesz wyżej o "rozczochranej mordzie jakiegoś patałacha" to twoim zdaniem nie jest obrażliwe?Co???
taki sobie
Użytkownik
**

« Odpowiedz #44 : Sierpień 10, 2010, 20:18:27 »

Chyba Administrator niemial co robic ze sie czerwonym flamastrem sie bawil  Mrugnięcie
Strony: 1 2 [3] 4 5
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.17 sekund z 19 zapytaniami.